ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ - Mύθος nο 2// 26/05/2013

2013-05-26 17:02

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ - Mύθος nο 2// 26/05/2013

ΓΙΟΧΑΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΜΑΡΞ  VS  ΚΑΡΛ ΜΠΑΧ

Αμέριμνοι άνθρωποι, φορούν διαφορετικές κάλτσες  και ξεπορτίζουν να πάνε σε βεγγέρες. Δεν νοιάζονται που είναι παράταιρα τα χρώματα σε κάθε  πόδι, πολλές φόρες βάζουν και δυο λογιώ  παπούτσια, πάντα κατά λάθος! Aλλά ακόμα και αν αντιληφτούν το λάθος τους, δεν γυρίζουν σπίτι να βαλουν τα σωστά, σηκώνουν τους ώμους, ασήμαντες λεπτομέρειες ,λένε… και συνεχίζουν!

Η γνώμη τους και η γνώση τους μετρανε πάνω από των άλλων, τα λάθη τους πάντα είναι μικρά, ξεπλένονται το πολύ με μια συγγνώμη…

Σαν κάπως έτσι, αψήφιστα, θεωρίες συνομωσίας μπλέκονται στα κεφάλια  πολλών, που περνιούνται για υποψιασμένοι. Συζητήσεις σοβαρές η αστείες, πως ξαφνικά γίνεται και αλλάζουν, χρώμα ,ένταση, μπατάρουν σαν υπερφορτωμένα πορθμεία, τα επιχειρήματα  κάνουν τσουλήθρα στο fun park της συνομωσίας του ΑΛΛΟΥ! [του άλλου, όχι αλλού]

Μα, βέβαια, μετά από τόσα «αμερικάνοι, φονιάδες των λαών»,  τόσο αντιμπεριαλισμό, τόσες σφιγμένες γροθιές, γροθιές για  παλαιστινίους, κούρδους, τα αδέλφια μας της Σερβίας. Ξέρουμε επίσης τι σημαίνει Σιωνισμός  και τι δόγμα του Σοκ… όλα μπλέκονται και κουμπώνουν γλυκά, σχεδόν φαίνονται α-υτο-νόητα!

Το «αμερικάνοι, φονιάδες…», έγινε λίγο ντεμοντέ τελευταία,[είναι αλήθεια, πιο κοντά στο πνεύμα της αγανάκτησης, το μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι, των αναρχικών,] όμως ας μη ξεγελαστεί κανείς, πάντα φονιάδες θα είναι, το έχουμε καλά εμπεδώσει, αλλά τώρα έχουμε αλλους πιο κοντινούς εχθρούς και μάλιστα με ιστορικό ... σκληρού, μακελάρη κατακτητή!

Είναι και τόση εκπαίδευση που έχουμε από μικρά, για τη πατρίδα  μας, Των Ελεύθερων Πολιορκημένων, το ΟΧΙ του 40 στο φασισμό, το μοναδικό ελληνικό φαινόμενο της Αντίστασης, ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, τιμημένο ΚΚΕ, Κύπρος-Δεν-Ξεχνώ, και τοσα συναφή και συνη-χούντα… α,  πως μου ξέφυγε κάτω η χουντα όπως είπε ο λαός μας [όχι πολύ δυνατά όμως!]

Έτσι λοιπόν με υψωμένη τη γροθιά Πατησίων-Πρεσβεία πριν , Πατησίων-Σύνταγμα τώρα… Γερμανοί τώρα, Αμερικανοί και Εβραίοι πάντα, και για back-up υπάρχουν οι Μασονικές Στοές, Σκοτεινοί Ιππότες βυσσοδομούν σε ουρανοξύστες Τραπεζών  και Funds- είδατε τι έκανε o Soros με τη στερλίνα-και- μα τι δε τόξερες ότι μας ψεκάζουν?

Με τέτοια έχουμε εκπαιδευτεί, ειδικά για όταν στραβώσει το πράγμα. Εμείς , λένε οι πρωτοπορίες μας, με συνέπεια, δείχνοντας το δρόμο της πάλης, αρμενίζουμε, τι φταίμε αν ξαφνικά πέφτουμε σε ξέρα, οι χάρτες μας και οι ιδέες μας δεν ψεύδονται, ο γιαλός είναι στραβός…

Σίγουροι για τους ντόπιους προδότες, τους ξένους συνωμότες, αναρωτιόμαστε όλοι, όχι μόνο πια οι αριστεροί, που πήγε το κίνημα [το εργατικό, φοιτητικό, αυτόνομο, κλπ, οι δημοκρατικές παραδόσεις, το αριστερό φρόνημα, η πατριωτική υπερηφάνεια?

Ο αμέριμνος, αλλά πάντα υποψιασμένος πολίτης, μπορεί να διαβάσει η ξαναδιαβάσει Μαρξισμό, να ακούσει τις  υπέροχες φούγκες του  Γιόχαν Σ. Μπαχ,  προτιμά να οδηγεί το OPEL CORSA,  όμως είναι πεισμένος ότι η Μερκελ τον καταδυναστεύει, το Δ¨ ΡΑΙΧ  κυβερνά τη χώρα και τη ΕΥΡΩΠΗ, η Χούντα δεν έπεσε το 74, η Κατοχή δεν τέλειωσε το 44.

Και το χειρότερο ακόμα και στο ποδόσφαιρο είναι υποχρεωμένος να δει στο τελικό ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ- ΜΠΑΓΕΡΝ, τους κατακτητές του να κερδίζουν ουτως η άλλως!

SONN 26.05.2013